Administration

Overraskende billigt

Spar tid, penge og ressourcer

Overlad administration og vedligeholdelse af dine skabe til MYLYOCKER og brug tiden på din forretning

Gør forskellen​!

Kort sagt leverer vi alle former for opbevaringsløsninger fra små sikkerhedsbokse til store omklædningsrum. Og vi leverer både skabe i metal, MDF og melamin.

Med udgangspunkt i vores lej-en-låge koncept, har vi udviklet en løsning, hvor vi meget omkostningseffektivt kan overtage næsten alle opgaver med skabene.

Da vi allerede har udviklet bookingssystemet og har stor erfaring med, administration af skabe koster det kun 35 kr. årligt pr. skab at lade MYLOCKER står for opgaverne. Det vil naturligvis fortsat være gratis for dine brugere.

Mange skoler, foreninger og virksomheder, har allerede overladt deres skabe til os. Læs om deres erfaringer her – se fx. Trællerupskolen. 

Lad mylocker overtage opgaverne

Priseksempel:

Skole med 100 elevskabe.

MYLOCKER står for booking af skabe, vejledning af elever, omkodning af låse, indvendig rengøring af skabe, oprettelse af skabe i bookingsystem og løbende statistik til skolen.

Overvej: Skolen kan vælge at vi skal opkræve 35 kr./årligt pr. elevskab. På den måde opnås større ejerskab og ansvar fra elevens side og skolens omkostninger dækkes herigennem.

Leje

Administreret udlejning
kr 3.500
00
pr. år.
  • Ingen administrationsomkostninger
  • Bedre udnytttelse af skabe
  • Implementering på en uge
Ekskl. moms

Værd at tænke over!

Lad MYLOCKER stå for administration af skabene.

I sparer tid, penge og kan endda købe færre skabe fordi I undgår inaktive skabe

KLAR TIL AT BESTILLE SKABE? BEHOV FOR ET BESØG AF MYLOCKER?

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller aftale et besøg. Dette gælder uanset om I allerede har skabe.