VIDERESALGSAFTALE
Udgivet: onsdag, 2. marts, 2016

MYLOCKER’s produkter og skabe er bygget til at holde! Det sker imidlertid at behov og muligheder ændrer sig efter køb. Derfor vil alle vores kunder fremover få en GRATIS VIDERESALGSAFTALE.

Med aftalen minimeres investeringsrisiko idet MYLOCKER gratis vil forsøge at videresælge jeres indkøb. Vi sælger brugte skabe hver eneste uge og kan med vores store netværk hurtigt sælge jeres brugte skabe til en god pris. Vi kan ikke garantere nogen salgspris (da det afhænger af skabenes alder og stand), men vi lover at præsentere jeres skabe på vores brugt-marked, i nyhedsbreve, via google annoncer mv. Ligesom vi hurtigt og billigt kan udbedre eventuelle skader på skabe. 

Hvorfor tilbyder MYLOCKER en videresalgsaftale? Det gør vi af to grunde: 1) Jeres behov ændrer sig og vil ønsker naturligvis, at I har budget til at investere i nye skabe og 2) Fordi vi tror på – og vil understøtte – genbrug for miljøet skyld! Kontakt os hvis I overvejer at udskifte jeres skabe – også selvom de ikke er købt hos MYLOCKER

Nyhedsmail

Modtag relevante nyheder, kampagnetilbud og andre nyheder fra MYLOCKER, direkte i din indbakke.