Garderobebokse

Classic

Evolo

intro

Resisto

Choice

Modulflex GB

Modulflex GBF

Modulflex EBF

Sonesson

MYLOCKER leverer garderobebokse i mange forskellige størrelser, design og til alle formål.

Med MYLOCKER er du sikret kvalificeret, uvildig rådgivning. Vi sætter en ære i at sammensætte den bedste løsning for dig og dine brugere – ved at kunne vælge frit mellem skabe og låse fra alle de store producenter.

MYLOCKER leverer garderobebokse i serierne; Sonesson fra Sono, Classic, Evolo, Gambio, Prefino fra CP Furniture (www.cp-furniture.com) og Moduflex fra Blika (www.blika.dk). Skabene leveres med justerbare pladeben, på lukket sokkel eller med integreret omklædningsbænk. Og naturligvis i et utal af standard låge/kabinetfarver samt specialfremstillede farver. Skabslåge leveres også i MDF, finer, kompaktlaminat, eller gennemsigtig akryllåge. Vi har også lyddæmpende låger. 

MYLOCKER kan således både levere træskabe og metalskabe.

akryllåge.

Garderobebokse anvendes til mange formål; som elevskabe på skoler, personalebokse på arbejdspladser, værdibokse på offentlige steder, aflåst opbevaring ved events/festivaler, kuffertskabe på hoteller, medicinskabe på hospitaler og fx minibokse i svømmehaller.

Afhængigt af formål tilpasser MYLOCKER skabenes størrelse, robusthed, låsesystem mv. Garderobeboksene kan leveres med strømudtag i hvert rum til effektiv og sikker opladning af devices fx i elevskabe.  

Er der tale om elevskabe til fx mellemtrin eller indskoling kan MYLOCKER levere skabsmoduler i en lavere højere så alle elever kan nå selv de øverste rum. Der kan også medfølge en topplade så modulerne kan bruges som rumdeler.

ventilation eller mekanisk ventilation.

Garderobebokse kan leveres med mange forskellige aflåsningssystemer: Cylinderlås med/uden masternøgle, greb til hængelås, mekanisk kodelås, elektronisk kodelås, RFID lås, Ambitlocker eller møntindkast med og uden retur-rende (tilbagebetaling).   

Personalebokse og elevskabe kan indrettes med en praktisk hylde, hvilket anbefales hvis der er tale om opladningsskabe. Vi leverer også låger med brevindkast funktion.

Garderobebokse kan integreres med MYLOCKER’s åbne garderobesystemer eller med garderobeskabe i samme serie som skabene.

Ovenstående skabe sælger vi naturligvis også brugt til favorable priser. Klik her for at se vores udvalg af brugte skabe.