Sportsklubber og foreninger

Pas på medlemmernes sportsudstyr og personlige ejendele

Hvorfor vælge et gratis mylocker skab?

MYLOCKER’s koncept er nemt for klubben og medlemmerne. Klubben slipper for administration og investering i skabe, mens medlemmerne får skab og lås, der er klar til brug.

MYLOCKER klubskabe henvender sig til foreninger og klubber, hvor medlemmerne kommer fast i klubben fx. en gang ugentligt.

Konceptet er særdeles oplagt til børn og unge, der kommer direkte fra skole med deres skoletaske, træningstøj, mobiltelefon mv. Her kan skabet både passe på deres ting mens de træner og bruges til opbevaring af deres sportudstyr, når de ikke træner.

Gratis videresalg

Vi hjælper dig af med dine gamle skabe og videresælger dine MYLOCKER skabe, hvis dit behov ændrer sig. Helt uden provision

Prismatch

Vi vil være billigst på kvalitetsskabe og låse. Derfor matcher vi dit bedste tilbud!

Høj kundeservice

MYLOCKER forhandler skabe og låse fra alle de store producenter. Derfor rådgiver vi uvildigt og professionelt ud fra dit behov

Klubbens opgaver

For at holde en lav skabsleje er det vigtigt, at klubben stiller en kontaktperson til rådighed, der kan hjælpe hvis noget uventet opstår fx. behov for test/omkodning af en lås. 

Klubben forpligter sig til at præsentere MYLOCKER skabene for medlemmerne op til hver sæsonstart, fx. på klubbens hjemmeside, medlemsblade, flyers og andre relevante steder. MYLOCKER sender tekst.

Derudover er det klubbens opgave at stille skabene på plads (vi betaler fragten til klubbens adresse) og sætte de “medsendte” skabsnumre på lågerne. Vi anbefaler at klubben konsulterer brandmyndigheder for at sikre at placering er i overensstemmelse med myndighedernes krav

Hvem betaler for skabet?

MYLOCKER påtager sig investering i skabe og låse samt den efterfølgende service/vedligehold. De medlemmer, som ønsker et skab, lejer skabet direkte på www.mylocker.dk. Lejeprisen, der inkluderer skab og lås afhænger af skabets størrelse. 

Et stort ketcherskab med plads til sportstaske, ketcher mv. koster 30 kr./mdr. i medlemsleje (300 kr. for et helt år)

"Skab" et win-win!

Tjen penge på dine skabe

En skabsløsning fra MYLOCKER er en gevinst for både klubbens medlemmer og klubbens økonomi.

KØB SKABE TIL DIN KLUB

Du kan naturligvis også købe skabe til din klub. Vi kan tilbyde skabe i alle størrelser og mål, herunder

KLAR TIL AT BESTILLE SKABE? BEHOV FOR ET BESØG AF MYLOCKER?

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller aftale et besøg. Dette gælder uanset om I allerede har skabe.