Referencer

Udtalelser fra vores kunder

Alice Correll Jensen
Viceskoleleder, Ådalens Privatskole
Læs mere
"Vi er glade for vores nye personaleskabe. De er pæne og passer fint ind i vores øvrige nye inventar, og samtidig er de smart indrettede, sådan at der både er et rummeligt skab til den enkelte og et ”brevindkast”, så det kan bruges som dueslag."
Lars Pedersen
Redaktionschef, Ekstra Bladet
Læs mere
"Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med MYLOCKER. Vi føler på Ekstra Bladet, at man er gået en ekstra mil, for at vi skulle få tingene lige som vi ville have det, og har fået alt den fleksibilitet vi har haft behov for."
Thomas Møller
Souschef, Syvstjerneskolen. Værløse
Læs mere
"MYLOCKER er en rigtig god løsning. Vi bruger det nu på 4.år, og samarbejdet er rigtig godt. Det fungerer godt i det daglige, og elever/forældrene er tilfredse"
Peter Würtz
Skoleleder, Skipper Clement skolen, Aalborg
Læs mere
"Vi har nu samarbejdet med MYLOCKER i 9 år. Det er bare nemt, praktisk og rigtig god service"
Henrik Bilgrau
Viceskoleleder, Gug skole, Aalborg
Læs mere
"Vi er rigtig glade for at have MYLOCKER skabe på skolen. Et nemt og uproblematisk samarbejde"
Brian Werner Pedersen
Forvalter, Museum Jorn
Læs mere
"Det ser super godt og tjekket ud, vi er meget tilfredse med resultatet. Det virker meget brugbart og vores gæster er glade for det. Det er skønt at se at vi kan nå et så godt resultat over mail"
Malene Skifter
Living Suites
Læs mere
"I det nye og flotte lejlighedshotel, Living Suites, hænger MYLOCKER skabe i receptionen. Living Suites er meget tilfredse med produktet – det er et lækkert og enkelt design, nemt at betjene og som bonus et meget ordentligt og serviceminded firma"
Michael Rasmussen
Formand, Hillerød Badmintonklub
Læs mere
"Til stor glæde for vores spillere og forældre var det muligt og ordningen er allerede en stor succes i klubben. De fine skabe blev hurtigt og effektivt installeret og de fleste er allerede udlejet"
Mette Kjær Knudsen
HR Koordinator, WhiteAway.com
Læs mere
"Levering og opsætning af garderobeskabene foregik som planlagt med hjælp fra en medarbejder fra MYLOCKER. Vi er meget glade for vores garderobeskabe og de bliver brugt flittigt at os alle"
Claus Ellef
Mellemleder, Nymarksskolen
Læs mere
"10. Klassecenteret kan anbefale MYLOCKER, som en for skolen omkostningsfri løsning af elevers behov for en sikker opbevaring af f.eks. computere"
Martin Thomasen
Rødkilde Fritidshjem og klub
Læs mere
"Jeg har kun haft positive oplevelser i forbindelse med indkøb og opsætning af skabene. Der ankom to mand og opsatte alle skabene. De småproblemer der opstod blev altid løst hurtigt og med et smil"
Merete Hoffmann
Skoleleder, Hjerm Skole
Læs mere
"Da vi skulle se på skabe til lærerne var det naturligt at henvende os til MYLOCKER. Vi havde fået en rigtig god behandling tidligere og MYLOCKER udviste også stor fleksibilitet ift. både ønsker, levering og opstilling af lærerskabene"
Michael Ring
Skoleleder, Hjallerup Skole
Læs mere
"Samarbejdet om skabene med MYLOCKER er super nemt, ingen problemer overhovedet. Det som opstår, er altid hurtigt løst"
Jonas Juhl Luttermann
Driftschef, Universe
Læs mere
"MYLOCKER har i april 2017 leveret minibokse til Universe. Miniboksene, i to størrelser, betjenes med cylinderlås og benyttes af gæster, der prøver Universe’ nyeste attraktion; Sky Trail"
Jesper Michelsen
Trællerupskolen, Lejre Kommune
Læs mere
"Da vi fik økonomisk mulighed for at investere i elevskabe, viste det sig igen, at MYLOCKER havde det bedste tilbud"
Frank Mandsbjerg
Alminde-Viuf Fællesskole, Kolding kommune
Læs mere
"Da vi opfordrer udskolingseleverne til at medbringe egen PC i skolen, vil vi gerne stille skabe til rådighed, til brug for opbevaring og opladning. Valget af leverandør faldt på MYLOCKER, og det har vi på intet tidspunkt fortrudt"
Tidligere
Næste

KLAR TIL AT BESTILLE SKABE? BEHOV FOR ET BESØG AF MYLOCKER?

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller aftale et besøg. Dette gælder uanset om I allerede har skabe.